Evian saaren reissusta on selvitty! Kävimme Marmari nimisessä paikassa, jonne pääsimme tunnin bussimatkalla ja tunnin lauttamatkalla yhteensä. Marmari oli hiljainen paikka Ateenan suurkaupunkiin verrattuna.

Yövyimme Marmari Bay Hotel nimisessä hotellissa, jossa meillä oli huone parvekkeella ja merinäkymällä. Hotellissa oli uima-allas, jossa luonnollisesti kävimme pulikoimassa. Hintaan sisältyi myös kuljetus rannalle. Ranta oli hyvin hiljainen ja siellä sai rauhassa ottaa aurinkoa.

Iltaisin kävimme paikallisissa kuppiloissa ja syömäpaikoissa. Toastit ja pizzat maistuivat erinomaiselle. Kaikenkaikkiaan reissu oli erittäin onnistunut ja mikä parasta oli se,että saarella ei ollut tuskaisen kuuma. Kun palasimme sunnuntaina Ateenaan oli lämpötila auringossa +43,mutta siihenkin on jo alkanut nyt tottua.

Nyt illat täällä ovat alkaneet jo viiletä ja omassa huoneessakin voi jo nukkua ilman ilmastointilaitteen hurinaa. Päivällä ilmakin on "enää" 30 asteen luokkaa,että hikikään ei kovasti enää virtaa kaupungilla kulkiessa:)

Viikonloppuna aiomme käydä Pireuksen satamassa syömässä. Kirjoitamme taas,kun on kirjoitettavaa:)

1918660.jpg